Szolgáltatásaink

Internet

A legkorszerűbb technológiákat alkalmazva megbízható, olcsó és gyors Internet hozzáférést biztosítunk szolgáltatási területeinken.  

Vezeték nélküli szolgáltatási területeinken, mikrohullámú eszközök segítségével pont-pont kapcsolatot építünk ki telephelyünk (adótornyunk) és az Ön vételi helye között. (Térkép) A megvalósítás feltétele az antennák közötti közvetlen optikai rálátás. Ennek ellenőrzésére, helyszíni felmérést végzünk. A vevőegységtől Ethernet felületen csatlakozunk az Ön eszközéhez, ami lehet PC vagy router is, amellyel egyidőben több eszközt (PC, laptop, okostelefon, tablet, stb.) is használhat.


Telefon

Hagyományos telefonvonal kiváltása az olcsóbb és modernebb technológiával.

A VOIP (Voice over IP) technológia az adatátviteli hálózatokon felhasználható hangátviteli megoldás, amely az irodai hálózatok vagy az Internet által létrejött kommunikációs közeg hatékonyabb lehetőségeire épül. Nem kell hagyományos telefonvonalat kiépíteni, de ha már megvan – továbbra is használható.


A technológia előnyei:

Alacsony beruházási költség: A már meglévő irodai vagy otthoni helyi hálózatokra vagy közvetlenül az internet szolgáltatáshoz csatlakoztatható.

Alacsonyabb üzemeltetési költség: A technológia lehetővé teszi az üzemeltetési költségek csökkentését is, így a tarifák a hagyományos szolgáltatásokhoz képest mind a helyi, helyközi és nemzetközi hívások esetében is drasztikusan alacsonyabbak.

Lényegében a számítógépek által használt Internet hálózaton keresztül tesszük lehetővé a telefonálást , ráadásul a megoldás nem igényli az ügyfél részéről speciális és költséges távközlési eszközök beszerzését sem.


Telefonkészülék (végberendezés)
választására két lehetőséget kínálunk:

  • Megtartja régi telefonkészülékét (amely lehet vezeték nélküli készülék, vagy akár telefon alközpont is) és egy ún. ATA egységet üzemel be, amely átalakítja a hagyományos telefon jeleit az Internet által továbbítható jelekké.

  • Olyan IP telefonkészüléket választ, amely közvetlenül adatátviteli hálózatra vagy az Internetre csatlakoztatva képes a hívásokat kezelni.

Meglévő telefonszámát számhordozással át tudjuk venni, így a már megszokott telefonszámairól sem kell lemondania! Amennyiben nincs hordozandó telefonszáma, akkor új vezetékes telefonszámot is biztosítani tudunk.

FONTOS tudnia, hogy Magyarországon a Mikroháló kezdte meg elsőként a földrajzi helytől függetlenül (21-es körzetszámon) nyújtott telefonszolgáltatást, melynek különlegessége, hogy bárhol -helytől függetlenül- elérhető lesz ezen a telefonszámon, illetve Ön is bárhonnan hívást kezdeményezhet. Ráadásul ennek a szolgáltatásnak az igénybe vételéhez gyakorlatilag bármilyen típusú internet szolgáltatás, bármelyik internet szolgáltató hálózatában (továbbá végberendezés azaz telefonkészülék) elégséges.

Mikrofix
Havidíj 1250
CS* CSK**
Mikroháló rendszeren belüli hívás 0 0
Belföld 7,99 6,99
Mobil 29 29
Segélyhívó 0 0
Zöld szám 0 0
Nemzetközi 1 9,9
Nemzetközi 2 17
Nemzetközi 3 19,9
Nemzetközi 4 29,9
Nemzetközi 5 39,9
Nemzetközi 6 57
Nemzetközi 7 67
Nemzetközi 8 76
Nemzetközi 9 85
Nemzetközi 10 98
Nemzetközi 11 110
Nemzetközi 12 149
Nemzetközi 13 239,9
* Csúcsidő 08-18 között
** Csúcsidőn kívül
 


Domain

Regisztráljon nálunk .hu, .co.hu vagy .eu domaint kedvező áron. 

Új domain regisztrálásához vagy meglévő domain átregisztráláshoz kérjük töltse le igénylőlapunkat.

Rendeljen hozzá webtárhely illetve email szolgáltatást is.